051 39 33 07

info@dusanjug.si

Energo-Jug easyTherm pametno IR ogrevanje

Novice in koristne informacije

07.11.

Kako potratna je vaša hiša?

Kako energetsko potratna je vaša hiša? Koliko kurilnega olja, bukovih polen, pelet naročiti, da bo zaloga zadostovala do pomladi? Vse je odvisno, kako dolga zima bo, kakšno kurilno vrednost ima vaš energent in nenazadnje, kako energetsko varčno hišo imate?

več >>

11.10.

Sanacija ovoja stavbe

Energetska prenova stavb je smiselna pri energetsko potratnih hišah, ki imajo velike toplotne izgube. Največji prihranek na rabi energije za ogrevanje dobimo z sanacijo ovoja stavbe, ki običajno vključuje toplotno izolacijo zunanjih sten, zamenjavo stavbnega pohištva in toplotno izolacijo podstrešja in strehe.

več >>

22.09.

Tolotna izolacija strehe

Trendi zadnjih let v Sloveniji nam vse bolj narekujejo racionalno izkoriščanje bivalnega prostora. Pri tem je prenova podstrešnih prostorov v stanovanje mnogokrat edina rešitev. Kvalitetni bivalni pogoji v novo nastalem stanovanju so pogojeni predvsem z ustrezno temperaturo v prostoru. Zato je izrednega pomena izbrati kvalitetno protipožarno toplotno izolacijo.

več >>

01.07.

Kako izpeljati investicijo v učinkovito rabo energije?

Investicije v zamenjavo ogrevalnega sistema, stavbnega pohištva, sanacijo  fasade in strehe so dokaj visoke in v današnjih časih za marsikoga težko izvedljive. Zato je smiselno poiskati ugodni vir financiranja za izvedbo ukrepov v učinkovito rabo energije, kot jih ponuja npr. Eko Sklad

več >>

Svetovalna pisarna Šentjur

Podjetniški inkubator Šentjur

(pisarna 106)

Mestni trg 2

3230 Šentjur

 

Delovni čas:

vse dni v tednu med 8.00 in 16.00

 

Za svetovanje se predhodno najavite na

info@dusanjug.si

051 39 33 07

info@dusanjug.si

www.dusanjug.si

2017© ENERGO - JUG. Vse pravice pridržane. Oblikovanje in produkcija CENSEO.